Известие

Collapse
No announcement yet.

Градска кола ли е Alfa Romeo 146 ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Градска кола ли е Alfa Romeo 146 ?

Здравейте, колеги! Наското се сдобих с една 146ца,но не съм я карал достатъчно дълго за да си отговоря сам на въпроса става ли за предимно градско каране зверчето ?
    Двигателя е 1.6 и е 120 жребеца ... Чакам мненията Ви !
    Cheers ! ;]
    sigpic
    Cruizin' down the streets in my one-four-six

Определено не е "Магистрална машина"

Не е особенно маневрена,трябва да се внимава с картера и .т.н

Щом си я взел вече,градска-неградска ще я търкаляш важното е да не създава много ядове
    146 Turbo

Comment

а като разход за града как е ?
      sigpic

Comment

София - 12л на 100 км, без никакво жалене и пестене.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Колега , става въпрос за бензин , нали ?
          sigpic

Comment

Бензин да и то хубав.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Честито колега, колата е перфектна, имам я от 4 години... Премини на газ, аз съм с обикновена уредба- 10извънградско, 13-градско....и не слушай акъли на хора които не са карали на LPG.
              Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Не знам дали е "градска", но определено туйн спарка с тоя картер на 4 пръста от земята не е "селска" кола (разбирай за каране по неасфалтирани пътища)

Comment

За мен не е, тоест не става за всеки ден каране заради разхода. Щом 156 не е маневрена... тази не вярвам да е по-различна. Поддръжката е по-висока от "градската кола".

Но каквото и да си говорим и пишем, щом я имаш и я караш какво значение има другото
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

Като изключим липсата на добра маневреност колата е супер!! Волана се върти с 1 пръст, кара се адски лесно и без никакво усилие. Разхода на бензин с нормално каране ми е 9 или под 9л бензин, цените на частите са нормални, багажника е доста голям, а като паднат задните седалки си става направо малко камионче! И с всички тия екстри дето ги има си е направо чук колата! Карай си я и си свиркай!
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

Честита Алфичка много да те радва,и слуша! Колата става за градско шофиране,на мен в Казанлък ми дава 12/13л.газ.Карай си я смело по правите улици на Ст.Загора.
                      Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                      Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Благодаря Ви , колеги за пожеланията! Колата много си ме радва и за сега нямам проблеми ... разхода е леко висок както и вие казахте, но ако се кара нормално без здраво натискане си става нормален за града.М исля скоро време да сложа газова уредба... дано всичко бъде наред
                        sigpic

Comment

За тоя вървеж, и тия кила разхода е перфектен, споко! Иначе за газовите уредби - ако все пак решиш да го правиш тва нещо, провери добре какво слагаш, можеш да се допиташ в раздела "Алфи на ГАЗ", защото до колкото ми е известно TS 16V моторите не понасят всякакви газификации!
                          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                          BMW 328i

Comment

Ще го имам в предвид
                            sigpic

Comment

Честито

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                              За тоя вървеж, и тия кила разхода е перфектен, споко! Иначе за газовите уредби - ако все пак решиш да го правиш тва нещо, провери добре какво слагаш, можеш да се допиташ в раздела "Алфи на ГАЗ", защото до колкото ми е известно TS 16V моторите не понасят всякакви газификации!
                              Колега здравей, честито за колата. Колата става и за градско и извънградско 120 коня не са чак толкова зле. За разхода: 8-9 литра извън градско на "газ" до 3000 оборота без климатик. но може и 14 зависи как караш . Градско: не е от най икономичните 12 газ.

Ако ще я караш по 2000 Км и горница месечно сложи газ, но да е газова инжекция. Примерно: аз съм с "BSM berdolini" газова уредба - беше около 800лв с монтаж, 25л бутилка- доста съм доволен. Проблеми има до момента в, който уредбата не е настроена правилно. Никакви грижи ! Пожелавам ти смело и без аварийно с Алфета и само Газ
                              sigpic
                              Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                              FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Working...
                              X